Mecanitzats puig

Presentació

Mecanitzats Puig, S.L., és una empresa familiar, que fou fundada per Jordi Puig i Just l’any 1995, amb una experiència en el el sector metal.lúrgic prèvia de 12 anys.

Disposem d’unes instal·lacions de 1250 m2, i una maquinària per poder servir totes les necessitats demanades pels nostres clients. Mecanitzats de torn, tan CNC com convencional, centres de mecanitzat, fresa CNC i convencional, màquina de dentar i un parc de màquines complementaries les quals ens acaben de donar l’equilibri als processos de mecanitzat. Per altre banda, si es requereix també disposem de secció de muntatge de conjunts i subconjunts a fi d’entregar el producte completament acabat.

Objectius

Els objectius prioritaris són oferir un servei complert i adaptar-nos a les necessitats específiques dels nostres clients, amb una acurada qualitat, i amb uns temps i costos força competitius.

L’experiència, la formació i el desenvolupament dóna lloc a una millora continuada en el procés de producció. És això precisament el que ens permet fabricar des de sèries de producció les quals requereixen un procés de fabricació automatitzat, fins a productes únics, els quals degut a la seva complexitat i naturalesa, han d’esser produïts manualment gairebé en la seva totalitat.

Qualitat

La qualitat i el compromís en els terminis d’entregues són les nostres prioritats. El nostre objectiu principal és la satisfacció dels nostres clients, la qualitat del servei i l’esforç pel treball ben fet, avalat per la seva confiança dels mateixos.